Wanneer je een afspraak maakt, starten we met een intakegesprek waarin wij samen jouw hulpvraag en doelen inventariseren. Tijdens dit gesprek is er alle ruimte voor vragen. Het intakegesprek is ook een gesprek om er achter te komen of ‘het klikt’ tussen jou als cliënt en mij als therapeut/coach. Dit is namelijk, in mijn visie, een basisvoorwaarde voor het slagen van het traject wat we samen aangaan. Samen evalueren we de sessies en jouw inbreng en inzet blijven altijd leidend.
Na afloop van het intakegesprek bepalen we gezamenlijk de inhoud van het behandelplan. Na aanmelding ontvang je een bevestiging en formulieren waaronder een intakeformulier en een behandelovereenkomst.

Mijn werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke en praktische aanpak. Door met elkaar te praten, je te spiegelen, eerlijk naar jezelf durven te kijken en met behulp van diverse technieken, ontstaat er inzicht in oorzaak en gevolg van je denken, je gevoelens, en je handelen. Dit geeft helderheid en duidelijkheid in je problematiek en de blokkades die je kunnen remmen in je persoonlijke groei. Deze inzichten, de verduidelijking en de verkenning in en naar je zelf, kunnen ervoor zorgen dat je je leven een positieve wending kunt geven! Daar help ik je graag bij.