Een persoonlijke therapeut in centrum Amersfoort? Bel mij op 06 – 27 33 74 59
Wacht niet te lang!

Werkwijze

Wanneer je een afspraak maakt, starten we met een intakegesprek waarin wij samen jouw klachten en doelen inventariseren. Tijdens dit gesprek bespreken we je klachten en is er alle ruimte voor vragen. Het intakegesprek is ook een gesprek om er achter te komen of ‘het klikt’ tussen jou als cliënt en mij als therapeut. Dit is namelijk, in mijn visie, een basisvoorwaarde voor het slagen van de therapie. Tijdens de behandeling vormen jouw klachten en doelen een leidraad. Samen evalueren we de sessies. Jouw inbreng en inzet blijven altijd leidend.
Na afloop van het intakegesprek bepalen we gezamenlijk de inhoud van het behandelplan. Na aanmelding ontvang je een bevestiging en formulieren waaronder een intakeformulier en een behandelovereenkomst.

Mijn werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke en praktische aanpak. Door met elkaar te praten, je te spiegelen, eerlijk naar jezelf durven te kijken en met behulp van diverse technieken, ontstaat er inzicht in oorzaak en gevolg van je denken, je gevoelens, en je handelen. Dit geeft helderheid en duidelijkheid in je problematiek en de blokkades die je kunnen remmen in je persoonlijke groei. Deze inzichten, de verduidelijking en de verkenning in en naar je zelf, kunnen ervoor zorgen dat je je leven een positieve wending kunt geven! Daar help ik je graag bij.