Testimonials

bord tekst regels voor vandaag.Irpa Therapie en Coaching Amersfoort

Annie heeft mij begeleid in een turbulente periode in mijn leven, zij heeft mij vooral geleerd beter naar mijn lichaam te luisteren.
Door middel van haar oefeningen kreeg ik vertrouwen in de keuzes die ik heb gemaakt. Ik heb veel gehad aan haar luisterend oor en meditatie oefeningen tijdens de coachingsgesprekken. Even afstand nemen om zo beter te kunnen luisteren naar wat je hart je ingeeft.
M.C.

 

Ik ben een aantal jaar geleden bij Annie gekomen omdat het met autorijden niet zo soepel ging als ik wou. Alles vond ik spannend en ik voelde me voor alles verantwoordelijk. Hierdoor ben ik de eerste keer ook gezakt voor mijn rijbewijs. Na een aantal sessies met Annie ging dit veel beter en kon ik echt genieten van het autorijden! Ik heb mijn rijbewijs gehaald en rij nu heel graag overal naartoe!
Ik kom nog steeds zo nu en dan bij Annie omdat ik niet altijd lekker in mijn vel zit. Annie helpt dan zodat ik weet dat ik hierin niet de enige ben, het is menselijk om twijfels te hebben . Maar ik vind het erg prettig dit zo nu en dan te delen met een persoon die hier een professionele maar ook persoonlijke kijk op heeft.
M.T.

 

De belangrijkste aanleiding om in gesprek te gaan met Annie was mijn veeleisende en stressvolle baan. Hulp bij bijvoorbeeld het beter leren stellen van grenzen kon ik goed gebruiken. En ondertussen gebeurde er ook van alles in mijn privé-leven. Hoe ga je om met mensen die manipuleren of zelfs narcistische trekken hebben? Annie gebruikt verschillende technieken en dat is heel erg fijn. Het helpt mij als ik beter begrijp waarom mensen dit gedrag vertonen. De analytische kant van Annie helpt me daarbij. Inmiddels ben ik veel beter in staat om dit gedrag te zien en daarmee kan ik er beter mee omgaan.
M.F.

 

Ik ben Susan en ik heb prikkelbare darm syndroom. Ik had al veel medicijnen geprobeerd, maar ze hadden allemaal maar een kort resultaat. Ik las dat Hypnotherapie misschien ook nog wat voor me kon betekenen. Onder het mom van baat het niet, schaadt het niet maar geprobeerd. 

Ik heb heel veel informatie gekregen over voeding, stress, leefstijl, psychologie en hoe lichaam en geest samen werken. Door de diepgang hierin, ben ik me er bewust van geworden wat mijn knelpunten waren. En wat nog veel belangrijker is, ik heb veel minder last van mijn prikkelbare darm. Het is een stuk leefbaarder geworden. 

Ik vond de sessies zeer interessant en ze hebben mijn leven verrijkt.
S.S.

 

Je hebt mij geholpen om weer in contact te komen met mijn lijf en mijn gevoel. En het was erg leerzaam dat je laat zien hoe je in jouw praktijk van verschillende technieken en therapieën gebruik maakt (supervisie).
R.V.

 

Een hele vriendelijke behulpzame dame, die je goed op weg kan helpen jezelf terug te vinden. Haar methodes zijn duidelijk, helder en werken goed. Ik heb er heel veel baat bij gehad (is echt een aanrader!).
A.B.

 

Hypnotherapeut in Amersfoort die je geweldig kan helpen met je problemen.
R.B.

 

Ik heb Annie leren kennen als een fijn, positief en warm persoon. Voelde mij in haar praktijk veilig en begrepen. Mijn leven was een chaos en we hebben alle facetten behandeld (angststoornis). Dit op een tempo wat nodig was. Dit was soms best pittig. Door haar sessies met handvatten, inzichten, geduld en warmte gaat het nu stukken beter met mij. Beter geleerd eigen keuzes te maken, van jezelf te houden, minder streng te zijn.
De sessies hebben mij erg geholpen om weer beter in het leven te staan.

Mijn dank daarvoor.
M.V.

 

Van mijn dwangneurose van toen heb ik eigenlijk nooit meer last. Als ik nerveus word merk ik er soms wel nog wat van, maar als ik daar even bewust aan denk kan ik het makkelijk laten om dingen aan te raken. Als ik terug denk aan toen, inmiddels iets van 4 jaar geleden, is dat niet eens echt een slechte herinnering. Ik ben vooral blij dat ik er vanaf ben gekomen, daar ben ik trots op. Nogmaals heel erg bedankt voor je hulp!
M.T.

 

Ik volgde de kindercoachopleiding bij het ATMA instituut in 2015.

Annie koos ik als mijn leertherapeut omdat ik meteen voelde dat zij bij kon dragen aan het (her)ontdekken van mezelf. 

Door mijn pas ontdekte AD(H)D was ik tijdelijk het geloof in mijn eigen kunnen kwijt. Met Annie ging ik aan de slag met mijn talenten en kreeg ik meer inzicht in hoe ik het beste uit mezelf kon halen.

Annie confronteert, durft te onderbreken, daagt uit, stelt de juiste vragen en biedt structuur.
Waar ik een plafond zag, zag zij kansen en mogelijkheden.
Ik voelde me veilig in haar professionele coachruimte.
Annie hielp mij ook om een dieper contact te maken met mijn eigen lichaam en mijn eigen gevoel om zo dichter te komen bij wat ík wil in het leven en hoe hier vorm aan te geven.

Als mens ben je onderdeel van diverse systemen met de bijbehorende dynamieken. Ook hier heeft Annie mij laten inzien dat ik meer mijn eigen ruimte mag gaan innemen.

Ik raad Annie dan ook bij iedereen aan die weer meer verbinding wil maken met zichzelf. 

Dank je wel voor je professionele coaching!
K.J.

 

Het was erg leerzaam. Ook voor mijn eigen stuk om het meest hardnekkigste stukje aan te gaan. Ook erg goed omdat ik zie dat ik heel langzaam ook hier vooruitgang boek.
M.P.